Verbandmiddelen

Verbanddozen vergroten de veiligheid van uw werknemers. Een goed gevulde verbandtrommel binnen handbereik, kan een groot verschil maken bij een ongeval. Verbanddozen zijn hiermee een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw bedrijf. Maar ze worden vaak vergeten. Dat terwijl ze volgens de Arbowet verplicht aanwezig moeten zijn. Protect Brandbeveiliging levert verbanddozen en adviseert over de inhoud. Zo zorgen we dat uw bedrijfspand beschikt over voldoende verbanddozen, voorzien van de juiste inhoud voor uw werknemers.

De juiste verbanddoos voor uw bedrijfssituatie

Welke verbandkoffer u nodig heeft is afhankelijk van uw bedrijf en situatie. Een kantoor heeft een andere EHBO-doos nodig dan een transportbedrijf. Daarom leveren wij de verbanddozen niet alleen, maar adviseren wij ook over de inhoud. Hoe die eruit zou moeten zien – en of die aangepast of uitgebreid moet worden, is sterk afhankelijk van de plaats waar u de verbandtrommel in geval van nood gebruikt.

  • Leveren verbanddozen
  • Controleren (jaarlijks) en aanvullen
  • Volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis

Verbandmiddelen voor uw bedrijf?

Naast het leveren van verbanddozen, voeren we jaarlijks controles uit voor de aanwezigheid en inhoud van de dozen. Wij zijn al jaren een gecertificeerde totaalleverancier op het gebied van preventie. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.