AED

AED plaatsen

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbare defibrillator die in het geval van een hartstilstand gebruikt wordt. Er dient in het geval van een hartstilstand, na een controle van het slachtoffer en contact met het alarmnummer, zo snel mogelijk gereanimeerd te worden. Dit gebeurt in eerste instantie handmatig. 

De AED dient als aanvulling op de reanimatie. Het apparaat geeft het hart, tijdens het onderbreken van de reanimatie, een schok. Het hart wordt hierdoor gedwongen te resetten en met een normaal ritme te kloppen.

 

Zorgen voor een AED in de buurt

Een hartstilstand is niet te voorspellen, maar door het plaatsen van een defibrillator, kunt u wel voorbereid zijn op een kritische situatie. Protect voorziet u van een AED door deze te:

  • Leveren
  • Monteren
  • Onderhouden
  • Controleren

 

 

Plaatsen van een defibrillator

De AED kan, afhankelijk van de situatie, binnen of buiten geplaatst worden. Wij kijken samen met u naar de beste omgeving om de defibrillator in te plaatsen. Zo kan deze hulp bieden aan de juiste personen, op het juiste moment.

 

Wilt u een AED laten plaatsen en de controle en het onderhoud overlaten aan een ervaren partij? Protect Groep doet dit graag voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact